Hinnasto

Kaikki vastaanottomme toteutetaan HE FYSION tiloissa, jonka lisäksi suoritamme kartoituskäynnit HE FYSION kanssa yhteisissä toimitiloissa. 

Valmennukset suoritetaan Esportin tiloissa, joissa salimaksu asiakkaalle on 8€ / kerta.

Startti

Ensimmäinen tehtäväsi on varata aika kartoituskäynnille. Tämän käynnin aikana käydään läpi tavoitteesi, tämän hetkinen terveydentilasi, terveyshistoriasi, harjoittelu/lajitaustasi, mahdolliset nykyiset kiputilat ja vanhat vammat.

Kartoituskäynnin päätteeksi saat itsellesi ehdotuksen siitä millaisen valmennuspaketin ja valmennusohjelman avulla sinä tulet pääsemään asettamiisi tavoitteisiin. Tämän jälkeen päätös on sinulla.

Kartoitus

Kampanjatarjous

35€ (norm. 45€)

Kartoituskäynnin päätteeksi saat ehdotuksen valmennuspaketista, jonka avulla saavutat asettamasi tavoitteet.

Valmennuspaketit

Kolme eritasoista valmennuspakettiamme takaavat maksimaalisen kehityksen ja systemaattisen tulosten seurannan tavoitteidesi mukaan. Valitse alta valmennuspaketti, joko kartoituskäynnin suositusten tai oman valintasi mukaan. 

Start

210€/kk

Advanced

167€/kk

Pro

150€/kk

Kuntoutuspalvelut

Vaivaako kipu harrastamista tai pelaamista? Kuntotuspalvelumme auttaa sinua loukkaantumisten yli, oli kyseessä sitten polvi-, nilkka-, selkä-, tai muu vamma.

Loukkaantumisen jälkeen meidän tehtävämme on auttaa sinut takaisin harrastuksesi tai lajisi pariin. Teemme työtä kanssasi pitkäjänteisesti ja keskitymme toimintakykysi kehittämiseen juuri sinun vammasi kuntoutukseen soveltuvilla menetelmillä. 

3x

70€

5x

68€

8x

65€

*HE FYSIO Performancen asiakkaana saat hierontapalveluiden normaalihinnoista 15%:n alennuksen.

Fysiikkavalmennus Helsinki - jksport

Henkilökohtaista valmennusta

Valmennuksista ja kuntoutuksesta vastaavat JK Sportin Joonas ja Kimmo. Tutustu valmentajiisi paremmin ”Ketä me olemme”- sivulla.